Mladík prepadol tínedžerov, už je v rukách polície

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 12:34 • 2 min
Mladík prepadol tínedžerov, už je v rukách polície

BRATISLAVA - Košický vyšetrovateľ obvinil z lúpeže 18-ročného Milana z Košíc, ktorý v Košiciach trikrát lúpežne prepadol tínedžerov.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, prvýkrát mladík prepadol 20. marca na Palárikovej ulici 13-ročného chlapca, pod hrozbou ublíženia chcel od neho mobil. Z ruky mu vytrhol peňaženku, z ktorej ukradol 100 eur a ušiel. Chlapca nezranil. O dva dni neskôr fyzicky napadol na autobusovej stanici 18-ročné dievča, z ruky jej vytrhol mobilný telefón, čím jej spôsobil škodu 210 eur. Dievča sa bude zo zranení liečilo do sedem dní. Tretíkrát fyzicky napadol 30. marca na Partizánskej ulici 15-ročné dievča, ktorému tiež vzal telefón, spôsobil tak škodu 320 eur. Obvinenému Milanovi, ktorý je už vo väzbe, hrozí sedem až 12 rokov za mrežami, keďže v dvoch prípadoch prepadol chránené osoby.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies