Mladík posadnutý kulturistikou užíval veľké množstvo steroidov, zomrel keď bežal na taxík

NETKY.SK • 2 Apríl 2014, 14:30 • 2 min
Mladík posadnutý kulturistikou užíval veľké množstvo steroidov, zomrel keď bežal na taxík

LONDÝN – Mladík (20) posadnutý kulturistikou, ktorý prekonal dva infarkty a tri mŕtvice, skonal v dôsledku masívneho užívania anabolických steroidov, aj napriek odporúčaniam lekárov, ktorí mu ich zakázali, rovnako ako cvičenie v posilňovni.

slovakia

left justify in out

Fanatikovi Olimu Cooneymu povedali lekári keď ma 18 rokov, že riskuje svoj život, ak neprestane s cvičením v posilňovni. Odporúčania lekárov odmietol a svojim blízkym povedal, že je „neporaziteľný“.

 

Okrem častého cvičenia bral Oli aj anabolické steroidy, pretože bol nespokojný s tým, ako vyzerá. „Cvičil od svojich šestnástich,“ prezradila o svojom vnukovi Janet Brooková. Oli sa častokrát sťažoval na bolesti hrudníka a keď ho zobrali do nemocnice zistili, že má ťažko poškodené srdce.

 

Mladý bodybuilder po vyšetrení srdca so steroidmi prestal. Oli prekonal dva infarkty a tri mŕtvice. Po poslednej mŕtvici mal problémy s rečou a pohybom na jednej strane tela. Napriek tomu, že ho lekári varovali k cvičeniu sa vrátil. V nemocnici povedal sestričke, že „radšej bude mať ďalší infarkt ako mŕtvicu, pretože nemôže cvičiť.“

 

img

 

Osudnú noc bol Oli vonku so svojimi kamarátmi. Išli domov taxíkom a rozhodol sa, že na chvíľku pôjde k svojmu kamarátovi. Keď sa z jeho domu rozbehol za taxíkom, ktorý na neho čakal, zrútil sa na zem a zomrel.

 

Aj keď Oli už dlhšiu dobu steroidy nebral, lekár povedal, že práve ony môžu za jeho smrť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies