Mladík po nociach kradol v bytoch, hrozia mu dva roky

NETKY.SK • 15 Júl 2013, 10:48 • 2 min
Mladík po nociach kradol v bytoch, hrozia mu dva roky

BRATISLAVA - Mladík z rožňavského okresu v priebehu niekoľkých týždňov viackrát vnikol do bytov na prízemí alebo vyvýšenom prízemí v Rožňave a kradol peniaze, elektroniku, ale aj potraviny. Polícia už 22-ročného Martina dolapila, obvinili ho z porušovania domovej slobody a krádeže. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie, povedal košický policajný hovorca Alexander Szabó.

slovakia

left justify in out

Obvinený sa v noci 29. júna dostal do bytu na Zlatej ulici v Rožňave a ukradol veci v hodnote 250 eur. V tú istú noc vnikol do bytu na Ulici Sama Czabana. Kým 61-ročná majiteľka bytu spala, odcudzil veci v hodnote 200 eur. "Tretíkrát úradoval 8. júla okolo jednej v noci, keď cez otvorené okno vnikol do kuchyne bytu na vyvýšenom prízemí opäť na Zlatej ulici," uviedol Szabó. Kým ľudia spali, ukradol z chladničky 200 gramov salámy, tri paradajky a chlieb. Na druhý deň na Hviezdoslavovej ulici opäť okolo jednej v noci vošiel cez otvorené okno do kúpeľne bytu na vyvýšenom prízemí. Počas spánku osôb v byte ukradol mikinu, nožničky, voňavku a sprchový gél, škoda je najmenej 50 eur, dodal Szabó. Naposledy 10. júla okolo jednej v noci na Ulici J. A. Komenského vnikol cez otvorené okno do izby bytu na vyvýšenom prízemí. Kým ľudia v byte spali, zobral si notebook, svetlo s nabíjačkou a z peňaženky tri eurá. Spôsobil tak škodu 250 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies