Mladík nezvládol riadenie a narazil do stromu: Jeden mŕtvy, traja zranení

NETKY.SK • 15 Máj 2013, 08:42 • 2 min
Mladík nezvládol riadenie a narazil do stromu: Jeden mŕtvy, traja zranení

KOŠICE - Tragická dopravná nehoda sa stala v utorok večer pri obci Borda v okrese Košice okolie. Osobné auto Fiat Tipo bez evidenčných čísel zišlo z cesty a narazilo do stromu.

slovakia

left justify in out

Zahynul 19-ročný Dušan G., ďalší piati mladí pasažieri utrpeli vážne zranenia. Ako dnes ráno informoval dôstojník operačného strediska košických hasičov Vojtech Tóth, nehodu im nahlásili pred pol siedmou večer. Hasiči po príchode na miesto nešťastia zistili, že štyri osoby sú zakliesnené v aute, dve boli mimo vozidla. Hasiči vyslobodzovali pasažierov z vozidla. Na miesto dorazili štyri sanitky rýchlej zdravotníckej pomoci i vrtuľník leteckej záchrannej služby.

„V spolupráci so štyrmi posádkami rýchlej zdravotnej pomoci záchranári zranených ošetrili a stabilizovali im vitálne funkcie. Rýchly prevoz vrtuľníkom potreboval 13-ročný chlapec, ktorému lekár začal podávať liečbu už počas jeho vyslobodzovania z auta. Chlapec pri nehode utrpel poranenia hlavy a dolných končatín, bol pri vedomí a v šoku. Po ošetrení ho leteckí záchranári naložili na palubu vrtuľníka a previezli do Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach,“ informovala Zuzana Turočeková z leteckej záchrannej služby. 

Okolnosti tragickej dopravnej nehody vyšetruje polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona