Mladík narazil do stromu, nehodu neprežil

NETKY.SK • 20 Jún 2013, 18:52 • 2 min
Mladík narazil do stromu, nehodu neprežil

NITRA – Pri dopravnej nehode prišiel o život 19-ročný mladík. Nehoda sa stala v stredu 19. júna približne o 19,30 hodine v blízkosti Levíc v smere na Hornú Seč.

slovakia

left justify in out

"Vodič Renaultu Megane pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a okolnostiam ktoré možno predvídať. Zišiel s vozidlom mimo vozovku vpravo do priekopy, kde narazil do stromu. Vozidlo zostalo otočené na ľavom boku a vkliesnené do stromoradia,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

Mladý vodič utrpel pri nehode zranenia, ktorým napriek poskytnutej lekárskej pomoci na mieste nehody podľahol. Prípadná prítomnosť alkoholu v krvi vodiča bude zisťovaná pri pitve, konštatovala Čuháková. Na vozidle vznikla škoda za zhruba 2000 eur. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia. Presné okolnosti a príčiny nehody preukáže až ďalšie vyšetrovanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies