Mladík, ktorý si opitý zmenil meno na Celine Dion, takmer skončil za mrežami

NETKY.SK • 19 Máj 2021, 06:30 • 2 min
Mladík, ktorý si opitý zmenil meno na Celine Dion, takmer skončil za mrežami

Thomas Dodd sa minulé Vianoce trochu opil, a zmenil si meno. Nebola to však obyčajná zmena!

slovakia

left justify in out

Od momentu, kedy sa rozhodol zemniť si meno, je jeho život ako víchrica. Momentálne sa volá Celine Dion, áno, má meno ako populárna speváčka. Dokonca sa už objavil v desiatkach televíznych šou. Vrátane rozhovoru s Ellen DeGeneres, ktorá mu dokonca venovala 10 000 dolárov. Mladík si túto situáciu docela užíval. No nastala chvíľa, v ktorej mu nebolo všetko jedno! Takmer sa dostal do väzenia. Prave vďaka Ellen DeGeneres sa mu podarilo vykrúti z tejto pekelnej situácie.

 

img

 

Celine, manažér digitálnej komunikácie prezradil, že mal autonehodu kraji cesty, a potreboval pomoc polície. „Robil som si kurz záchranársky kurz a sanitka, ktorú som šoféroval, sa pokazila,“ uviedol. „Prirodzene, policajti požiadali o mojedoklady, no zrazu sa situácia rapídne zmenila. Bol som jeden krok od toho, aby skončil za mrežami," dodal.

 

img

 

„Čím viac som sa snažil presvedčiť dôstojníka o mojom mene, tým viac som sa trápil. Našťastie ma moje video s Ellen na YouTube zachránilo,“ prezradil Celine. Celine sa snažil polícii vysvetliť, čo sa stalo, ale jednoducho pri sebe nemal dokumenty, ktoré by to dokázali. „Boli to dve dôstojníčky a boli naštvané, keď boli vyslané počas obednej prestávky, posledné, čo potrebovali, bola situácia, v ktorej sa ich niekto pokúša presvedčiť,  že sa volá Celine Dion. Keď vravím, že som bol pár sekúnd od zatknutia, myslím to vážne," povedal mladík.

 

img

 

"Ale akonáhle začali pozerať video Ellen na mojom telefóne, ich nálada sa zmenila a, chvalabohu, sa so mnou zasmiali," dodal. Napriek týmto nedorozumeniam však Celine stále plánuje zmeniť všetky svoje oficiálne dokumenty podľa svojho nového mena Celine Dion. „Stále som v procese zmeny, avšak zdá sa, že zmena dokumentov je oveľa ťažšia, ako zmena  skutočného mena. Právni zástupcovia buď chceli za proces zmeny mojich úradných dokumentov viac ako 1 200 libier, alebo ma jednoducho nebrali vážne," zdôveril sa Celine.

 

Je odhodlaný vybaviť si potrebné dokumenty, no momentálne chce dokončiť svoj kurz. Zmieril sa dokonca s tým, že momentálne nemá ani pas.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies