Mladík, ktorý kradol v hoteli, zjedol kľúč

NETKY.SK • 11 Október 2012, 14:44 • 2 min
Mladík, ktorý kradol v hoteli, zjedol kľúč

Mladík, ktorý kradol v hoteli, zjedol kľúč - Krimi Prečo si mladík vložil kľúč do úst, polícia nevie. Proti službukonajúcim policajtom sa začne disciplinárne konanie.

slovakia

left justify in out

img

Prečo si mladík vložil kľúč do úst, polícia nevie. Proti službukonajúcim policajtom sa začne disciplinárne konanie.

Šestnásťročný Bratislavčan, ktorý sa v stredu (10.10.) vlámal do hotela na Zámockej ulici v hlavnom meste, dnes predpoludním zjedol kľúč.

Policajti k chlapcovi okamžite privolali rýchlu zdravotnú pomoc, ktorá ho previezla do nemocnice na detskú chirurgiu. Tam ostal na pozorovanie.

Prečo si mladík vložil kľúč do úst, polícia nevie. Proti službukonajúcim policajtom sa začne disciplinárne konanie, informoval TASR bratislavský krajský policajný hovorca František Peczár.

Chlapca v stredu zadržali policajti pri krádeži v hoteli pár minút pred 15.00 h. Z jednej z hotelových izieb chcel odcudziť televízor v hodnote 350 eur, pri tom ho však prichytil hotelový personál. Keďže z miesta chcel utiecť, vykopol okno v ďalšej izbe, čím vznikla škoda na majetku približne 200 eur.

"Policajti na mieste zistili, že mladík je chovancom z reedukačného centra sídliaceho vo Veľkých Levároch, odkiaľ ušiel," doplnil Peczár. Chlapca eskortovali na policajné oddelenie. "Na základe vykonaných procesných úkonov bolo voči nemu vznesené obvinenie za prečin krádeže v štádiu pokusu v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody," poznamenal hovorca.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona