Mladík Baumgartner zo Senice na skúške v Juventuse Turín

NETKY.SK • 26 Február 2014, 12:56 • 2 min
Mladík Baumgartner zo Senice na skúške v Juventuse Turín

TURÍN - Slovenský futbalový reprezentant do 17 rokov zaujal počas ostatných mesiacov predstaviteľov "starej dámy".

slovakia

left justify in out

Slovenský futbalový reprezentant do 17 rokov Denis Baumgartner absolvuje v týchto dňoch skúšku v talianskom veľkoklube Juventus Turín. Kmeňový hráč corgoňligového FK Senica zaujal predstaviteľov "starej dámy" počas uplynulých mesiacov, na decembrovom turnaji Karol Wojtyla Cup v Ríme sledoval výkony 16-ročného stredopoliara (nar. 2. 2. 1998) šéf skautov Juventusu. Mladí Seničania obsadili na podujatí druhé miesto, vo finále prehrali s rovesníkmi z AS Rím 1:2. Skúšku sprostredkovali talianski agenti Massimo Tanzillo a Giorgio Zamuner.

 

"V Juventuse je to skvelé. Absolvoval som lekársku prehliadku i tréning," cituje Baumgartnera oficiálna internetová stránka senického klubu. "Sú to pre mňa krásne zážitky a neuveriteľné futbalové skúsenosti. Možnosť trénovať, hrať v takom veľkoklube, to je paráda," dodal stabilný člen senickej "devätnástky" Denis Baumgartner. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies