Mladík (†22) zomrel počas sexu s priateľkou

NETKY.SK • 31 Január 2017, 14:00 • 2 min
Mladík (†22) zomrel počas sexu s priateľkou

TAJPEJ – Muž zomrel po tom, čo dostal mŕtvicu počas sexu so svojou priateľkou.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný muž z taiwanského mesta Keelung sa začal veľmi potiť a mal problémy s dýchaním, a potom stratil vedomie. Odohralo sa to asi o piatej hodine ráno počas pohlavného styku.

 

Napriek tomu, že h previezli do nemocnice, zomrel. Napriek tomu, že nemocnica nevydala žiadnu oficiálnu správu o jeho úmrtí, podľa primára utrpel mŕtvicu, alebo infarkt.

 

Dvadsaťdvaročný Huang mal ľahkú nadváhu, ale podľa lekárov bol v dobrom zdravotnom stave a pred niekoľkými dňami sa vyliečil z prechladnutia. Vyšetrovatelia vyžiadali pitvu, ale nepredpokladajú cudzie zavinenie.

 

Jeho dvadsaťročná priateľka FU, povedala, že zavolala záchranku, keď jej partner skolaboval v posteli. „V polovici milovania sa začal potiť a ťažko sa mu dýchalo,“ povedala pre britský denník Metro a dodala: „Stratil vedomie a spadol na posteľ. Kričala som na neho, dotýkala som sa ho, ale nereagoval.“

 

Lekári si myslia, že jeho smrť mohli spôsobiť aj nezvykle nízke teploty, ktoré zasiahli mesto. Momentálne tam je okolo 11 supňov.

 

Doktor Shih, riaditeľ nemocnice Keelung Chang Gung varuje ľudí, aby sa vyvarovali bujarému sexu v zime a najskôr sa zahriali nejakým cvičením.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies