Mladík (19) telefonicky vydieral muža (41), hrozí mu až šesť rokov

NETKY.SK • 11 Apríl 2013, 10:20 • 2 min
Mladík (19) telefonicky vydieral muža (41), hrozí mu až šesť rokov

BRATISLAVA - Trest odňatia slobody na dva až šesť rokov hrozí v prípade preukázania viny 19-ročnému Dávidovi z Bratislavy, ktorého polícia obvinila zo zločinu vydierania.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková. Obvinený podľa polície začiatkom týždňa opakovane telefonicky kontaktoval poškodeného 41-ročného Bratislavčana. V telefonátoch a SMS od neho požadoval 15 000 eur, v opačnom prípade hrozil Dávid poškodenému výpoveďou na súde, v ktorej chcel uviesť, že 41-ročný muž sa dopúšťa drogovej trestnej činnosti.

Dávid svoje hrozby stupňoval a oznámil poškodenému, že bude vypovedať aj o tom, že údajne znásilnil ich spoločnú známu, ktorá bude svedčiť rovnako proti nemu. 

Poškodený muž o vyhrážkach Dávida informoval políciu, ktorá podľa Hráškovej začala vo veci okamžite konať a mladík po vykonaní potrebných úkonov strávil niekoľko hodín v cele policajného zaistenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies