Mladíci zatiaľ zbierajú iba prehry, Bokroš: "Pomohlo by nám víťazstvo"

NETKY.SK • 21 September 2018, 09:18 • 2 min
Mladíci zatiaľ zbierajú iba prehry, Bokroš: "Pomohlo by nám víťazstvo"

PIEŠŤANY - Hokejisti HK Orange 20 čakajú aj po šiestom zápase na prvé víťazstvo v Tipsport Lige, pričom vo štvrtkovom zápase v Košiciach boli od neho veľmi vzdialení.

slovakia

left justify in out

Prehra päťgólovým rozdielom (1:6) bola pre nich najvyššia v sezóne. Podľa kapitána Andreja Kollára bol výsledok až príliš krutý, trénera Ernesta Bokroša mrzelo najmä nepremieňanie gólových príležitostí.

"Bolo jednoznačne vidieť, že nás prehrávajú. Vedeli, čo majú robiť. My sme skúšali brániť aj útočiť, ale oni nás jednoducho odstavovali od pukov a dostávali sa do pásma. Ani v našich presilovkách nám nedali šancu, zahrali to naozaj dobre," uviedol útočník Miloš Fafrák. Ten si v Košiciach nevylepšil lichotivú osobnú štatistiku a v pozícii lídra tímu má po 6 zápasoch na konte rovnaký počet bodov (4+2).

Prehra rozdielom piatich gólov bola podľa Andreja Kollára príliš krutá. "Výkon nebol až taký zlý, ako napovedá výsledok. Mali sme veľa dobrých momentov, ale spravili sme aj viacero chýb, ktoré nás stáli lepší výsledok. Pod náš výkon sa asi podpísal aj stredajší zápas v Miškovci, ale nemôžeme sa na to vyhovárať. Máme tak nastavený program, že by sme mali zvládať zápasy," poznamenal syn dlhoročného extraligového útočníka Andreja Kollára staršieho.

Mladíci si druhýkrát v sezóne vyskúšali dva zápasy v priebehu dvoch dní. Skóre zo stretnutí v Miškovci a Košiciach je pre nich hrozivé 5:14. Hráčom i trénerovi Bokrošovi je jasné, že do decembrového šampionátu hráčov do 20 rokov čaká tím ešte veľa práce. "Naše gólové šance si vydrieme, no nepremieňame ich. Chlapci sa však zlepšujú každým týždňom. K väčšiemu sebavedomiu by im možno pomohlo vyhrať nejaký zápas, ale tento rok to bude veľmi ťažké," poznamenal Bokroš.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona