Mladíci z Nálepkova dobili svojho suseda

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 12:34 • 2 min
Mladíci z Nálepkova dobili svojho suseda

GELNICA - Gelnickí policajti obvinili troch mladíkov z Nálepkova zo spáchania zločinu ublíženia na zdraví. TASR o tom dnes informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó.

slovakia

left justify in out

"Dvaja muži vo veku 33 a 22 rokov spoločne so 17-ročným tínedžerom v nočných hodinách z piatka na sobotu (18.6.) medzi rodinnými domami v obci Nálepkovo, časti Grün, fyzicky napadli svojho suseda. Opakovane ho bili palicami a kopali do hlavy a tela, čím mu spôsobili viacero zlomenín, z ktorých sa bude liečiť viac ako 42 dní," TASR informoval Szabó.

 

Obvinených policajti zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. V prípade dokázania viny im podľa policajného hovorcu hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov, u mladistvého sa trestná sadzba znižuje na polovicu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies