Mladíci kradli v obchodoch, hrozí im až osem rokov väzenia

NETKY.SK • 22 Január 2016, 12:30 • 2 min
Mladíci kradli v obchodoch, hrozí im až osem rokov väzenia

KOŠICE - V rukách polície skončili dvaja mladí páchatelia, ktorí vo štvrtok lúpili v predajni potravín v Moldave nad Bodvou.

slovakia

left justify in out

Košický policajný hovorca Alexander Szabó informoval, že 21-ročného Michala a 28-ročného Mareka z Moldavy nad Bodvou (okr. Košice – okolie) už obvinili zo zločinu lúpeže, za čo im hrozí tri až osem rokov väzenia.

 

Obvinení krátko po piatej hodine ráno lúpežne prepadli 30-ročnú predavačku, od ktorej pod hrozbou zabitia žiadali peniaze. Keď im ich predavačka odmietla dať, jeden z mužov ju udrel do tváre a z ruky jej vytrhol kabelku. Krádežou jej spôsobili škodu 250 eur.


Počas vyšetrovania policajti zistili, že obaja obvinení toho majú na svedomí viac. Predchádzajúcu noc sa totiž vlámali do inej predajne potravín v Moldave nad Bodvou. Ukradli tam klimatizačnú jednotku, ktorú však nechali na chodníku pred predajňou. Spôsobenú škodu vyčíslili na 400 eur. V prípade dokázania viny im za tento čin hrozí dvojročné väzenie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona