Mladíci kradli a poškodzovali transformátory, hrozí im desať rokov!

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 16:48 • 2 min
Mladíci kradli a poškodzovali transformátory, hrozí im desať rokov!

BRATISLAVA - Muži, ktorí poškodzovali a kradli transformátory, skončili v rukách policajtov. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, k poškodzovaniu a krádežiam dochádzalo na rôznych miestach od mája 2013 do apríla 2014. Vyšetrovateľ už obvinil 28-ročného a 32-ročného muža z Malaciek.

slovakia

left justify in out

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách pracovali na viacerých prípadoch zločinov poškodzovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia a prečinu krádeže. Zo štyroch prípadov zločinov poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia, z dvoch prípadov zločinov poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia v súbehu s prečinom krádeže a jedného prípadu krádeže obvinil vyšetrovateľ 28-ročného Ivana Ž. z okresu Malacky, pričom v dvoch prípadoch išlo o spolupáchateľstvo.

 

Obvineniu v jednom prípade zo zločinu poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia spáchaného formou spolupáchateľstva a v ďalšom prípade zločinu poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia v súbehu s prečinom krádeže čelí aj 32-ročný Martin R. z Malaciek. Obidvoch obvinených mužov stíhajú na slobode, hrozí im trest odňatia slobody na tri až desať rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona