Mladí vodiči havarovali, obaja mali vypité

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 13:33 • 2 min
Mladí vodiči havarovali, obaja mali vypité

BRATISLAVA - Dvaja mladí vodiči v okrese Košice okolie cez víkend havarovali, jeden sa prevrátil na strechu, druhý narazil do plota a z miesta ušiel. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, obaja mali vypité.

slovakia

left justify in out

V sobotu krátko po polnoci išiel 21-ročný Košičan na aute Ford Puma z chatovej oblasti v Košických Olšanoch. Zišiel z cesty a narazil do krovia, kde sa s autom prevrátil na strechu. Pri nehode sa ľahko zranil jeho 24-ročný spolujazdec, liečiť sa bude do sedem dní. Vodič mal jedno promile v krvi a na aute je škoda 1 000 eur. 

 

V nedeľu v skorých ranných hodinách jazdil po Mierovej ulici v obci Čaňa 21-ročný vodič z Gyňova na aute značky Hyundai. Podľa Mésarovej pri prejazde križovatkou zišiel z cesty a narazil do plota rodinného domu. Z miesta ušiel a pri odchode poškodil nárazník auta BMV, ktoré bolo zaparkované pred domom. Na mieste nehody zostala tabuľa s evidenčným číslom z Hyundaia, ktoré pomohlo zistiť, kto dopravnú nehodu spôsobil. Podozrivého vodiča policajti vypátrali, zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Namerali mu dve promile alkoholu v krvi. Celkové škody na autách a oplotení sú 3 450 eur, mladému vodičovi hrozí trest až na jeden rok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies