Mladí Sýrčania sa postarali o rozruch, nafingovali únos

NETKY.SK • 29 Apríl 2019, 07:07 • 2 min
Mladí Sýrčania sa postarali o rozruch, nafingovali únos

BERLÍN - V Berlíne zasahovalo 280 policajtov po tom, ako nahlásili únos 13-ročného sýrskeho dievčaťa.

slovakia

left justify in out

V Berlíne sa odohrala rozsiahla policajná akcia po tom, ako bol nahlásený únos mladej Sýrčanky. V metropole po nej pátralo 280 policajtov, až sa nakoniec ukázalo, že celý prípad bol len nafingovaný.

 

img

 

Dievča spolu so svojím 18-rčným priateľom sa týmto spôsobom pokúsili získať peniaze od jej otca ako výkupné. Bizarný plán nafingovali spoločne s cieľom vydierať rodičov. Polícia ich však odhalila a zo svojho činu sa budú zodpovedať.

 

Ako uvádza hovorkyňa tamojšej polície Patricia Brämerová, únos bol nahlásený v noci zo štvrtka na piatok. K zatknutiu mladých občanov Sýrie následne došlo počas piatkovej noci, kedy ich muži zákona objavili na ulici. Tínedžerku odovzdali úradu pre starostlivosť o mládež, pretože sa nechcela vrátiť domov, a mladíka zaistila polícia.

 

img

 

Detaily prípadu, rovnako ako výšku požadovaného výkupného, polícia uverejniť odmietla. Miestny denník B.Z. však získal informácie, že malo ísť o sumu 40.000 eur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona