Mladí Seničania sa pred odvetou juniorskej LM neboja, o postup sa pobijú

NETKY.SK • 19 Október 2015, 15:03 • 2 min
Mladí Seničania sa pred odvetou juniorskej LM neboja, o postup sa pobijú

TURÍN - V stredu 21. októbra o 18.30 h nastúpia futbalisti FK Senica do 19 rokov na pôde rovesníkov talianskeho FC Turín na odvetné stretnutie 1. predkola majstrovskej vetvy mládežníckej Ligy majstrov 2015/2016.

slovakia

left justify in out

Septembrové úvodné meranie síl na Záhorí sa skončilo bezgólovou remízou. Pridanou motiváciou pre mladých Seničanov iste bude, že zápas v Turíne sa odohrá na Olympijskom štadióne.
Zverenci Jozefa Dojčana na trávnik nevybehnú v úlohe favorita, to však neznižuje ich odhodlanie postúpiť. Na úspešného z tejto dvojice v nasledujúcom kole čaká lepší z konfrontácie Reims (Fr.) - Middlesbrough (Angl.). V prvom dueli zvíťazilo francúzske družstvo 5:3.

 

"Výsledok 0:0 nie je vzhľadom na pohárovú matematiku do odvety zlý. Chlapcom som povedal, aby sme tam nešli iba na povinnú jazdu, ale aby sme sa pobili o postup," tvrdil tréner Dojčan. "Do odvety pôjdeme s postupovým cieľom," sekundoval mu stredný obranca a kapitán "senickej" devätnástky Nikolas Včelka. "V druhom súboji urobíme všetko, aby sme prešli ďalej. Z našej strany v úvodnom stretnutí chýbali len góly, to je však detail, čo sa dá doladiť doma," kontroval Valerio Mantovani, muž s páskou na rukáve v tíme FC Turín "19".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies