Mladí Nigérijčania podpísali s AS Trenčín zmluvy na tri roky

NETKY.SK • 14 Január 2014, 13:31 • 2 min
Mladí Nigérijčania podpísali s AS Trenčín zmluvy na tri roky

TRENČÍN - Dvojica mladých nigérijských futbalových reprezentantov Moses Simon a Madu Kingsley podpísala s corgoňligovým klubom AS Trenčín zmluvy zhodne na tri roky. Informoval o tom portál supersport.com.

slovakia

left justify in out

Obaja Nigérijčania sa vlani predstavili na svetovom šampionáte hráčov do 20 rokov v Turecku. Osemnásťročný krídelník Simon si bude pod hradom Matúša Čáka obliekať dres s číslom 11, jeho rovesník ľavý obranca Kingsley dostal "dvadsaťdeviatku".

"Mojím cieľom je pomôcť klubu dosiahnuť jeho ambície. Najradšej by som vyhral ligu, ale to je ešte veľmi ďaleko. Najprv si musím vybojovať miesto v tíme," uviedol po príchode do klubu pre oficiálny web Trenčanov Simon. "Chalani sú skvelí, veľmi priateľskí. Rovnako tréneri na mňa zapôsobili svojím prístupom," vyhlásil Simon, ktorého doplnil jeho krajan Kingsley: "Nevedel som, do čoho idem, ale hneď prvé dni ma upokojili. Spoluhráči sú výborní. Cítime sa skoro ako doma."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona