Mladí lídri zo 17 krajín sa zídu v Primaciálnom paláci v Bratislave

NETKY.SK • 11 August 2014, 08:57 • 2 min
Mladí lídri zo 17 krajín sa zídu v Primaciálnom paláci v Bratislave

BRATISLAVA – Na štvordňovej konferencii s názvom Young Leaders for Tomorrow’s Europe sa v dňoch 11. do 14. augusta stretne v bratislavskom Primaciálnom paláci 22 mladých ľudí z rôznych krajín Európy.

slovakia

left justify in out

Organizuje ju občianske združenie ID Space Team v spolupráci s Mestským parlamentom mladých hlavného mesta SR Bratislavy. TASR o tom informoval Tomáš Gelien zo združenia ID Space Team.
      

Podľa Geliena sa konferencia za účasti primátora Bratislavy Milana Ftáčnika a zástupcu veľvyslanectva USA Normana Thatchera Scharpfa stane centrom diskusií, prezentácií a workshopov. "Tie poskytnú účastníkom viac informácií o medzinárodných vzťahoch či o úlohe mládeže vo formovaní európskej budúcnosti a identity," informoval Gelien. Ako ďalej uviedol, mladí lídri zo 17 krajín budú pod vedením členov združenia ID Space Team diskutovať na témy, ktoré dnes hýbu svetom, ako kríza na Ukrajine a v Sýrii, európska identita, medzinárodný obchod či investičné partnerstvo.
      

"Tieto prezentácie pripravili poprední slovenskí i svetoví odborníci a o svoje myšlienky sa tak napríklad podelia James Caldwell, Štefan Rozkopál, Owen Fernandes, Alexander Duleba, Róbert Ondrejcsák, Tomáš Bereta, Robert King či Samuel Arbe," spresnil Gelien.
      

ID Space Team je mládežnícke občianske združenie, ktoré sa od roku 2011 aktívne zapája do komunitného života v Bratislave a angažuje sa aj v globálnej sfére účasťou a iniciovaním rôznych medzinárodných projektov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona