Mladenovicová: Šarapovová je podvodníčka

NETKY.SK • 14 Marec 2016, 14:18 • 2 min
Mladenovicová: Šarapovová je podvodníčka

INDIAN WELLS - Francúzska tenistka Kristina Mladenovicová si asi neprečítala interné a napriek tomu aj medializované odporúčania od Tenisovej asociácie žien (WTA), ako sa diplomaticky vyjadrovať k dopingovej kauze Rusky Marie Šarapovovej.

slovakia

left justify in out

"Všetky si tu myslíme a hovoríme, že je podvodníčka. Určite z toho vystávajú pochybnosti a úvahy, že si nezaslúži všetko, čo dosiaľ povyhrávala. Je to príšerné. Dobre však, že je konečne mimo," vyhlásila Mladenovicová počas turnaja WTA Premier Mandatory BNP Paribas Open v kalifornskom Indian Wells, citoval ju napríklad web Tennis World.

"Sama som nepokojná už z toho, keď si dám aspirín. Desaťkrát si overím, čo robím. Ona užívala ten liek 10 rokov a je to silný medikament. Využila znenie pravidiel a hovorila si, že keď to nie je zakázané, môže to brať. Pre mňa osobne je to veľké sklamanie. Nepáči sa mi prístup, že budem najlepšia takýmto spôsobom," dodala 22-ročná 29. hráčka singlového renkingu Mladenovicová.

Dvadsaťosemročná držiteľka kariérneho Grand Slamu Šarapovová minulý pondelok na tlačovej besede v Los Angeles oznámila, že počas januárových melbournských Australian Open mala pozitívny nález. Inkriminované meldónium pribudlo na zoznam zakázaných látok Svetovej antidopingovej agentúry (WADA) s platnosťou od 1. januára 2016 a Šarapovová uviedla, že z nedbanlivosti nezaregistrovala túto zmenu. Trest jej zatiaľ nestanovili.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies