Mladému mužovi z Ružomberského okresu hrozí za drogy desaťročné väzenie

NETKY.SK • 23 Január 2017, 15:08 • 2 min
Mladému mužovi z Ružomberského okresu hrozí za drogy desaťročné väzenie

RUŽOMBEROK - Desaťročné väzenie hrozí 25-ročnému Jakubovi z Ružomberského okresu za zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Radko Moravčík.

slovakia

left justify in out

Policajti u neho počas akcie zameranej na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti zaistili injekčnú striekačku s obsahom neznámej látky. "Predbežným skúmaním zaisteného materiálu bolo zistené, že ide o pervitín v množstve, ktoré predstavuje 21 až 84 obvykle jednorazových dávok drogy," vysvetlil.

 

Mladému mužovi hrozí podľa Moravčíka v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na tri až desať rokov. "Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," dodal žilinský krajský policajný hovorca.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies