Mladej vodičke namerali po dopravnej nehode 2,63 promile

NETKY.SK • 7 Jún 2016, 12:42 • 2 min
Mladej vodičke namerali po dopravnej nehode 2,63 promile

UTEKÁČ - Polícia zadržala 6. júna v obci Utekáč v okrese Poltár 23-ročnú ženu po tom, ako havarovala. Pri dychovej skúške jej namerala 2,63 promile alkoholu.

slovakia

left justify in out

Žena viedla v obci osobné motorové vozidlo BMW. "Pri prejazde pravotočivou zákrutou neprispôsobila rýchlosť jazdy a s vozidlom zišla mimo cesty vľavo na trávnatú krajnicu, kde narazila do kvetináča, betónových lavičiek a do stromu, následkom čoho došlo k prevráteniu auta na pravý bok," priblížila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

 

Vodička utrpela pri nehode ľahké zranenia s desaťdňovou dobou liečenia, ak nenastanú komplikácie. Polícia v Lučenci ju už obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

 

Na vozidle a na obecnom majetku vznikla škoda odhadnutá na 2500 eur. Nehoda je v štádiu vyšetrovania, za tento prečin hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies