Mladého recidivistu našiel ukrytého v kríkoch policajný pes

NETKY.SK • 7 Január 2014, 15:56 • 2 min
Mladého recidivistu našiel ukrytého v kríkoch policajný pes

KOŠICE - Iba 21-ročný doposiaľ trinásťkrát trestaný Košičan opäť skončil v rukách polície. Tentokrát mladý recidivista na Gudernovej ulici v Košiciach ukradol Favorit. Po policajnej naháňačke ho našiel služobný pes ukrytého v kríkoch.

slovakia

left justify in out

Keď zlodej zbadal, že má v pätách policajtov, dupol na plyn. Šofér na ich výzvy nereagoval a hnal sa košickými ulicami. Na Trebišovskej zastavil, vystúpil z auta a dal sa na útek. Hliadky ho prenasledovali, no stratil sa im z dohľadu, informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó. Stopu však zachytil policajný pes, Petra našiel v kríkoch na Michalovskej ulici. Mladíka obvinili z neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla a marenia výkonu úradného rozhodnutia, pretože mal uložený zákaz jazdiť. Košičan poputoval rovno do väzenia, kam mal nastúpiť už v septembri za inú trestnú činnosť. Za tento čin mu v prípade dokázania viny hrozí až päťročné väzenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies