Mladého muža zastrelila priateľka: Mysleli si, že kniha zastaví náboj

NETKY.SK • 30 Jún 2017, 12:44 • 2 min
Mladého muža zastrelila priateľka: Mysleli si, že kniha zastaví náboj

MINNESOTA - Mladý muž zahynul pri natáčaní videa na YouTube. S priateľkou si mysleli, že kniha ho ochráni pred nábojom.

slovakia

left justify in out

Monalisa Perez a jej priateľ Pedro spolu žili už nejaký čas. Vychovávali trojročnú dcéru a čakali ďalší prírastok. Okrem toho sa venovali natáčaniu vlogov na YouTube. Pedro v snahe získať čo najviac vzhliadnutí vymyslel scenár, v ktorom ho mala kniha ochrániť pred ostrým nábojom. Natáčanie sa však skončilo veľkou tragédiou.

 

V scénke mala Monalisa na priateľa vystreliť, no ten sa mal pred nábojom ochrániť knihou. Dopadlo to ale inak ako chceli. Kniha náboj pred hruďou mladého muža nezastavila, ale spôsobila mu smrť. Hoci Monalisa okamžite zasiahla v snahe Pedra zachrániť, bolo neskoro. Zavolala rýchlu záchrannú službu, no tá, žiaľ, konštatovala smrť.

 

Monalisa bola zatknutá a obvinená zo zabitia, za čo jej teraz hrozí 10 rokov za mrežami alebo 20- tisícová pokuta. Uviedla, že to nebol jej nápad, ale Pedrov. Momentálne je však vo veľmi komplikovanej situácii, pretože okrem hrozby väzenia zostala sama s malým dieťaťom a druhým na ceste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies