Mladého Hana Sola stvárni Alden Ehrenreich

NETKY.SK • 7 Máj 2016, 12:48 • 2 min
Mladého Hana Sola stvárni Alden Ehrenreich

LOS ANGELES - Mladého pašeráka Hana Sola v zatiaľ nepomenovanom samostatnom filme o hrdinovi z vesmírnej ságy Hviezdne vojny stvárni Alden Ehrenreich, známy zo snímky Ave, Caesar! (2016). Informoval o tom portál Deadline odvolávajúc sa na nemenované zdroje, podľa ktorých je 26-ročný rodák z Los Angeles vo finálnej fáze rokovaní o účasti na projekte.

slovakia

left justify in out

Snímku, ktorá priblíži život Hana Sola pred udalosťami z filmu Hviezdne vojny IV - Nová nádej (1977), nakrútia Phil Lord a Christopher Miller. Na scenári pracujú Lawrence Kasdan a jeho syn Jon Kasdan. Film spomínanej režisérskej dvojice, ktorá má na konte tituly ako Oblačno, miestami fašírky (2009), 21 Jump Street (2012), 22 Jump Street (2014) alebo Lego príbeh (2014), by mali uviesť do amerických kín 25. mája 2018.


V súčasnosti pripravujú aj ďalší samostatný film zo sveta Hviezdnych vojen. Réžiu snímky s názvom Rogue One má na starosti Gareth Edwards a predstavia sa v nej Felicity Jones, Forest Whitaker, Diego Luna, Mads Mikkelsen či Ben Mendelsohn. Film sa má do slovenských kín dostať 15. decembra. Okrem toho spoločnosť Disney nakrúca aj ôsmu epizódu pôvodnej vesmírnej ságy. Titul v réžii Riana Johnsona by mal mať svetovú premiéru 15. decembra 2017.


Alden Ehrenreich debutoval v snímke Tetro (2009) režiséra Francisa Forda Coppolu a zahral si aj v jeho ďalšom filme Twixt (2011). Woody Allen ho zasa obsadil do svojho titulu Jasmínine slzy (2013). Ehrenreich účinkoval aj v snímkach Stokerovci (2013) či Nádherné bytosti (2013). Slávu mu však priniesol spomínaný film Ave, Caesar! v réžii bratov Coenovcov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies