Mladé Slovenky remizovali v príprave so Slovinskom

NETKY.SK • 30 August 2018, 16:19 • 2 min
Mladé Slovenky remizovali v príprave so Slovinskom

Bled - Slovenské futbalové reprezentantky do 17 rokov remizovali v štvrtkovom prípravnom zápase v slovinskom Blede s domácimi rovesníčkami 1:1. V prvom dueli s tým istým súperom prehrali Slovenky 2:3.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok mali slovenské hráčky výborný vstup do stretnutia, keď už v 6. minúte otvorila skóre Tereza Mrocková. Domáce futbalistky vyrovnali v 58. minúte gólom z penalty. Slovenky niekoľkokrát nastrelili konštrukciu bránky, mali viaceré dobré šance, ale víťazný gól z toho nevyťažili.

 

Najbližšie na slovenské reprezentantky čaká v októbri kvalifikácia o Elite Round, v ktorej nastúpia proti Poľsku, Škótsku a Litve.

 

prípravný zápas:

Slovinsko "17" ženy – SLOVENSKO "17" ženy 1:1 (0:1)

Góly: 58. Čizmazijová (11 m) – 6. Mrocková

Zostava SR "17": Stachová – Kovaliková (22. Vulganová), Kršiaková, Šimková (85. Mudráková), Mrocková – Mazúchová, Feketevíziová, Glatzová (87. Tomčíková) – Morávková, Halásová (59. Sivčová), Hronecová (29. Vredíková, 59. Boorová).

 

Jozef Jelšic, tréner SR (futbalsfz.sk): "Štvrtkový zápas bol z našej strany lepší ako utorkový. Od úvodu sme Slovinkám vnútili našu hru, podržali sme loptu a tlačili na ne. Škoda výsledku, inkasovali sme z penalty, ktorá bola podľa mňa prísna. Vytvorili sme si aj ďalšie šance, asi tri razy trafili žrď, ale chýbalo nám šťastie, aby sme pridali ďalší gól."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies