Mladé dievča skončilo po inhalácii konopného oleja v nemocnici

NETKY.SK • 23 Január 2016, 13:25 • 2 min
Mladé dievča skončilo po inhalácii konopného oleja v nemocnici

LONDÝN - Iba 18 ročné dievča skončilo v nemocnici vo vážnom zdravotnom stave po tom, ako inhalovalo konopný olej zakúpený na internete.

slovakia

left justify in out

Britská polícia uviedla, že teenagerka zakúpila produkt obsahujúci kanabidiol, ktorý je popisovaný ako olej odvodený z rastliny konope na internete. Kanabidiol sa inhaluje podobne ako elektronické cigarety.

 

Príslušníci polície varujú celú verejnosť, aby nikdy nebrali nejaké lieky alebo drogy zakúpené na internete. Nikdy neviete, čo zakúpené látky obsahujú, alebo v akom procese vznikli. Môžu závažne ohroziť vaše zdravie, spôsobiť vám trvalé následky, alebo dokonca smrť.

 

Lekári nepotvrdili, či vážny zdravotný stav mladej ženy vznikol priamo po inhalácii omamnej látky, alebo iba spustil rýchlejší proces nejakého skrytého ochorenia. Zostáva stále v nemocnici a podrobuje sa mnohým vyšetreniam, ktoré stanovia presnú diagnózu. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies