VIDEO Mladé dievča sa zmenilo na Mimoňa

NETKY.SK • 30 November 2015, 17:00 • 2 min
VIDEO Mladé dievča sa zmenilo na Mimoňa

LONDÝN – Nadšená fanúšička Mimoňov využila svoje impozantné schopnosti a pomocou mejkapu zo seba urobila jedného zo žltých chlapíkov z obľúbenej animovanej rozprávky a zaspievala si známu banánovú pesničku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročná Jodie Lernerová, ktorá pracuje ako asistentka v televíznej produkcii, povedala: "Vo svojom voľnom čase sa rada hrám s mejkapom. Raz som si namaľovala Mimoňa na tvár a povedala som si, že by mohla byť zábava natočiť sa na video moje ústa, ako by spieval jeden z nich." Video si môžete pozrieť TU.

"Moja sestra je maskérka a moja mama zase kaderníčka, takže som mala od koho pochytiť zopár trikov," povedala Jodie na margo svojho talentu. A ako reagovali jej priatelia, keď zavesila toto video na svoj Facebook? "Každý kto ma pozná, by zrejme povedal, že je to pre mňa len ďalší normálny deň."

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies