Mladá žena sa vďaka očkovaniu stala milionárkou

NETKY.SK • 29 Máj 2021, 10:53 • 2 min
Mladá žena sa vďaka očkovaniu stala milionárkou

OHIO - Abbigail Bugenske sa dlhodobo snažila vyhrať v lotérii. Podarilo sa jej to až vďaka očkovaniu!

slovakia

left justify in out

V stredu 26. mája večer štát zverejnil meno víťaza prvého žrebovania lotérie pre očkovaných obyvateľov Ohia. Abbigail Bugenske minulý rok ukončila štúdium na vysokej škole, a nedávno sa presťahovala do oblasti Cincinnati ako inžinierka, vyhrala peniaze prostredníctvom novej lotérie v Ohiu, ktorá ponúka milión dolárov ľuďom, ktorí dostali aspoň jednu dávku vakcíny proti koronavírusu.

 

img

 

Pani Bugenske šla práve zo Cincinnati do domu svojich rodičov neďaleko Clevelandu, keď jej zatelefonovali z televízie, a ona dostala od šťastia priam hystericý záchvat. Vyhrala totiž milión dolárov.

 

"Myslela som si, že to bol pôvodne žart," povedala pani Bugenske, ktorá čoskoro videla v telefóne množstvo správ, ktoré túto výhrupotvrdili. Neveriacky vošla do domu svojich rodičov a kričala. "Dosť som kričala, moji rodičia si mohli myslieť, že plačem, a že niečo nie je v poriadku," spomenula. "Začala som kričať, že som vyhral milión dolárov a budem milionárkou," dodala.

 

Podobný článok: V USA lákajú ľudí na očkovanie takýmto zábavným spôsobom!

 

Táto myšlienka vyvolala nadšenie. Štáty ako Colorado, Maryland a Oregon ponúkajú podobné stimuly v snahe podporiť slabnúce očkovanie.

 

img

 

Guvernér Gavin Newsom uviedol, že štát bude financovať motivačný program pre vakcíny vo výške 116,5 milióna dolárov. Konkrétne 100 miliónov dolárov v predplatených kartách, 50 dolárov pre ďalšie dva milióny začkovaných ľudí a 16,5 milióna dolárov v hotovosti pre všetkých zaočkovaných Kalifornčanov. Tridsať výhercov o 50 000 dolárov v peňažných výhrach bolo vyžrebovaných už včera. Náhodne vybraných bude 15. júna 10 Kalifornčanov, získajú po 1,5 milióna dolárov.

 

"Odporúčam každému, aby sa dal zaočkovať" povedala Bugenske. "Ak výhra milióna dolárov nie je dostatočne motivujúca, neviem, čo iné by to malo byť," dodala.

 

Viac ako 2,7 milióna Ohioanov sa zapojilo do výhry o 1 milión dolárov v lotérii a ďalšie žrebovania sa uskutočnia v nasledujúcich týždňoch. Lotéria ponúka aj štipendium na školu pre deti vo veku od 12 do 17 rokov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies