FOTO Mladá žena sa panicky bála pavúkov: Neuveríte, čo urobila, keď jedného našla vo svojom dome!

NETKY.SK • 4 Jún 2018, 15:00 • 2 min
FOTO Mladá žena sa panicky bála pavúkov: Neuveríte, čo urobila, keď jedného našla vo svojom dome!

Keď ženu posadnutú strachom z pavúkov prekvapil nepríjemný návštevník priamo v jej domove, situáciu vyriešila veľmi netradične.

slovakia

left justify in out

Ľudí, ktorí sa boja pavúkov je medzi nami pomerne veľa. Nie je však strach ako strach. Pokiaľ vám nie je príjemná prítomnosť hmyzu vo vašej obývacej izbe, je to normálne, no obávať sa prejsť cez miestnosť, v rohu ktorej sa pavúk nachádza by už mohol byť väčší problém.

 

Podobné pocity zažíva aj študentka Demi, ktorá v posledných rokoch bojuje naozaj s pokročilým stupňom arachnofóbie. Podľa jej vlastných slov už nemôže ani spávať, pretože sa počas noci neustále budí, aby skontrolovala, či sa v jej izbe nejaký pavúk náhodou nenachádza. Nedávno teda zažila doslova horor, keď sa v chodbe jej domu objavil neželaný hosť.  Nakoľko bola sama doma a nikto z jej priateľov práve nemal čas, nevedela si v tejto situácii poradiť a nebola schopná cez chodbu ani len prejsť. Vyriešila to alternatívne.

 

Demi zdvihla telefón a pod zámienkou donášky jedla sa opýtala, či by jej poslíček, ktorý ho prinesie, mohol pomôcť s likvidáciou hmyzu. Sama do telefónu priznala, že si uvedomuje bizarnosť svojej požiadavky, no, žiaľ, vzhľadom na svoju paniku nemôže konať inak. Reštaurácia jej napriek tomu pomoc prisľúbila.

 

Keď dorazil poslíček s jedlom, vyľakaná študentka mu plná nádeje, že sa celý horor konečne skončí otvorila. Prekvapivé však bolo, že samotná „posila“ sa pavúka zľakla a s jeho odstraňovaním mala problém. Napriek všetkým komplikáciám sa však nakoniec úspešne podarilo votrelca zbaviť. Žiaľ, skončil v toalete.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies