Mladá Ruska si chcela spraviť selfie so zbraňou, stlačila zlú spúšť

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 13:30 • 2 min
Mladá Ruska si chcela spraviť selfie so zbraňou, stlačila zlú spúšť

MOSKVA – Ľudia posadnutí selfie si chcú spraviť, čo najzaujímavejšiu fotografiu. Častokrát riskujú život. Mladá Ruska si počas fotenia selfie strelila do hlavy.

slovakia

left justify in out

Dvadsajedenročná ruská úradníčka si chcela spraviť selfie so zbraňou. Namierila si ju k hlave a namiesto spúšte na telefóne stlačila kohútik na zbrani.

 

Podľa ruskej agentúry RIA Novosti ju odviezli do nemocnice Sklifosovsky v Moskve, kde mladá Ruska bojuje o život.

Úradníčka sa mohla dostať k zbrani ráže 9 mm v kancelárii, kde si ju údajne zabudol pracovník strážnej služby, ktorý je na dovolenke. V prípade, že sa táto verzia potvrdí, hrozí mu až 6 mesiacov za mrežami.

 

Nejde o prvý prípad pokusu o selfie, ktorý skončil smrťou. Tento víkend zahynul Mohamed Aslam Shahul po páde z útesu, na ktorom si chcel spraviť selfie.

 

Pred dvomi týždňami sme vás informovali o mladej Rumunke Annii Ursuovej, ktorú zabila elektrina, keď si chcela spraviť selfie na vlaku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies