FOTO Mladá modelka sa po sexe pokúsila vydierať Jaromíra Jágra

NETKY.SK • 23 September 2015, 18:14 • 2 min
FOTO Mladá modelka sa po sexe pokúsila vydierať Jaromíra Jágra

FLORIDA – Mladá česká modelka sa pokúsila vydierať hviezdu NHL Jaromíra Jágra, keď si s ním spravila selfie tesne po sexe. Jej pokus však zlyhal na plnej čiare, informuje New York Post.

slovakia

left justify in out

Osmenásťročná modelka Kateřina Provazníková sa odfotila so spiacim 43-ročným legendárnym hokejistom.

 

img

Podľa správ mala Jágrovi oznámiť, že túto fotografiu zverejní, ak jej hokejista nezaplatí. Jágr však na tento pokus o vydieranie reagoval s pokojom Angličana, keď jej povedal, že mu to je jedno, keďže je slobodný.

Tento počin mladej modelky nezostal nepovšimnutý a na sociálnych sieťach sa okamžite objavili zosmiešňujúce mémy s hashtagom #JagrSelfie.

Aby toho nebolo málo, tak české médiá prišli s informáciou, že mladá modelka v tom čase randila s istým amatérskym hokejistom. Asi bude mať čo vysvetlovať.

 

Jaromíra Jágra vtipne podporil aj slovenský spevák a porotca známej talentovej súťaže Pavol Habera, ktorý na svojom Instagrame zverejnil podobnú fotku so svetoznámou modelkou Danielou Peštovou, s ktorou má dcéru Ellu.

 

 

#TeamJagr 😂😂😂 #JaromirJagr #ZebyNovyTrendSelfie ? 😂#JagrSelfie @therealdanielapestova

Fotka uverejnená používateľom @pavolhabera,

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies