Mladá matka neprežila nehodu: Zišla z cesty a narazila do stromu

NETKY.SK • 6 Máj 2017, 10:58 • 2 min
Mladá matka neprežila nehodu: Zišla z cesty a narazila do stromu

BRATISLAVA/ TRNAVA – Život iba 29-ročnej mladej mamičky vyhasol v piatok pri vážnej dopravnej nehode pri obci Maslovce (Maslovce – Zlaté Klasy, okres Dunajská Streda).

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, 29-ročná žena riadila Volkswagen Golf smerom od obce Oľdža (okr. Dunajská Streda), kde na rovnom úseku zišla z nezistených príčin z cesty a narazila do stromu.

 

Vzápätí sa vozidlo vrátilo späť na vozovku, kde sa prevrátilo na strechu. Pri nehode utrpela mladá žena z okresu Pezinok vážne zranenia, ktorým na mieste nehody podľahla. V čase nehody boli v aute aj jej dvaja maloletí synovia, ktorých previezli do nemocnice. Podľa predbežnej lekárskej správy utrpeli ľahké zranenia, z ktorých sa budú liečiť týždeň. Okolnosti, ako aj presné príčiny nehody, polícia naďalej vyšetruje ako usmrtenie, dodala Linkešová.

Polícia apeluje na vodičov, aby v čase zníženej viditeľnosti zvýšili opatrnosť na cestách. Pripomína, že medzi najčastejšie príčiny nehôd patrí nepozornosť a neprimeraná rýchlosť jazdy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona