Mladá lovkyňa divokých zvierat vysmiala ochrancov zvierat! Nikto ma nezastaví, odkázala

NETKY.SK • 23 August 2021, 07:24 • 2 min
Mladá lovkyňa divokých zvierat vysmiala ochrancov zvierat! Nikto ma nezastaví, odkázala

PRAHA – Petíciu za zákaz vstupu do Afriky mladej Češke už podpísalo takmer 4-tisíc ľudí.

slovakia

left justify in out

Češka Michaela Fialová je vášnivou lovkyňou divokých zvierat. Svojimi trofejami sa dokonca pýši na sociálnych sieťach, čím zdvíha zo stoličiek milovníkov a ochrancov zvierat po celom svete. 

 

 

 

img

 

Na jej fotografie, kde pózuje vedľa mŕtvych zvierat, sa pritom len veľmi ťažko pozerá. Je na nich vysmiata od ucha k uchu, pričom neskrýva nadšenie zo zabíjania. Ľuďom už však došla trpezlivosť s jej koníčkom a rozhodli sa proti nej spísať petíciu. Mladá Češka sa však tejto iniciatíve vysmiala

 

img

 

Nadšenie pre lov divokých zvierat prezentuje na sociálnej sieti Facebook - Michaelka’s hunting. Fotogaléria je plná fotiek so zastrelenými antilopami, levmi či zebrami.

 

img

 

Pre toto jej hobby sa mladej nadšenkyni lovu neraz vyhrážali ublížením na zdraví. Ako sama tvrdí, na vyhrážky si postupom času zvykla a už ich neberie veľmi vážne. Zároveň sa svojim neprajníkom snaží vysvetliť, že loví zásadne zvieratá určené na odstrel. 

 

img

 

Medzi Michaeline najväčšie kritičky patrí Alice Susan Hardingová. Tá sa usiluje prostredníctvom petície, ktorú už podpísalo takmer 4-tisíc ľudí, zakázať vstup mladej lovkyni do Afriky. Mladá Češka však v reakcii uviedla, že žiadna petícia ju nezastaví a svojmu koníčku sa bude venovať naďalej.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona