MŠK Žilina - FC Birkirkara 3:0, hlasy trénerov a hráčov

NETKY.SK • 22 Júl 2010, 07:35 • 2 min
MŠK Žilina - FC Birkirkara 3:0, hlasy trénerov a hráčov

MŠK Žilina - FC Birkirkara 3:0, hlasy trénerov a hráčov

slovakia

left justify in out

img

Pavel Hapal, tréner MŠK Žilina: "Nebol som prekvapený vývojom zápasu, očakávali sme podobný prístup zo strany súpera. Znova sme zahadzovali šance, ktoré sme si vypracovali. Mali sme v hlavách, že ak súper strelí gól, my by sme museli až tri. Hrali sme však s veľkým nasadením, vyhrávali sme osobné súboje, išli sme za postupom. Birkirkara hrala celých 90 minút na vlastnej polovici, no aj ona mala šance, ktoré vyplývali z našej aktivity. Ukázali sme, že sme boli lepším tímom v oboch zápasoch."

Paul Zammit, tréner FC Birkirkara: "Očakávali sme tento tlak, lebo sme vedeli, že domáci musia útočiť. Najdôležitejšie bolo, že sme získali skúsenosti. Žilina je veľmi silný tím, ukázala sa to aj dnes. Odohrali sme však dobrý zápas, podali sme kompaktný výkon. Boli sme však pasívni, najmä pri prvom inkasovanom góle. Hoci sme prehrávali, stále sme verili, že ten jeden gól dáme. Druhý gól však pochoval naše šance, museli sme zmeniť taktiku. Som hrdý na svojich hráčov, obzvlášť na ich výkon a víťazstvo v prvom zápase."

Stanislav Angelovič, obranca MŠK Žilina: "Aj po našom druhom góle sme si museli dať pozor na ich brejky a nejaký nešťastný gól, ale už sme si verili, upokojili sa a začali hrať svoju hru. Tretí gól bola taká čerešnička."

Róbert Jež, stredopoliar a kapitán MŠK Žilina: "Bolo to o góloch, nám sa ich podarilo dať až pri konci ale vďakabohu za ne. O postupe som začal veriť až keď bolo 3:0. Je ťažké, keď musíme hrať do plných proti ôsmim brániacim hráčom. Vtedy je ťažké presadiť sa."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies