Mitsubishi rastie a zažíva renesanciu: Rozširuje sieť autorizovaných predajní

NETKY.SK • 16 December 2014, 09:11 • 2 min
Mitsubishi rastie a zažíva renesanciu: Rozširuje sieť autorizovaných predajní

BRATISLAVA - V roku 2014 zaznamenáva Mitsubishi Motors Slovensko rekordné úspechy, keď sa za prvých jedenásť mesiacov v roku stáva najrýchlejšie rastúcou japonskou značkou na trhu (s výnimkou Isuzu) s 837 predanými vozidlami a s nárastom +63,48% oproti rovnakému obdobiu predchádzajúceho roka.

slovakia

left justify in out

Mitsubishi je zároveň najrýchlejšie rastúcou značkou v TOP 25 na našom trhu vôbec s jasnou ambíciou pokoriť v závere roka 2014 svoje doterajšie predajné rekordy za obdobie uplynulých 10 rokov. „Teší nás, že cenovo dostupné a technologicky vyspelé modely Mitsubishi sa tešia všeobecnej obľube nielen v Európe, ale oslovujú čoraz viac slovenských zákazníkov, ktorí volia spoľahlivé japonské vozidlo s vynikajúcim pomerom kvality a ceny.“, komentuje aktuálny vývoj Martin Krob, generálny riaditeľ M Motors SK.

 

„Jedným z pilierov úspechu značky Mitsubishi v našom regióne je stabilná dílerská sieť poskytujúca kvalitné služby zákazníkom, ktorých spokojnosť je pre Mitsubishi Motors absolútnou prioritou. Našim cieľom je dosiahnuť optimálne pokrytie územia Slovenska tak, aby sme boli zákazníkovi Mitsubishi čo najbližšie a ponúkli mu okrem spoľahlivých a technologicky vyspelých vozidiel aj komfort ľahko a rýchlo dostupných servisných služieb“ dodáva Martin Krob.

 

„Dopyt po vozidlách s logom troch diamantov rastie nielen na celom Slovensku, ale aj v jeho hlavnom meste, kde sme sa rozhodli ešte viac zlepšiť ponuku našich služieb posilnením pokrytia Bratislavy o ďalšie autorizované predajné a servisné miesto a vyjsť tak v ústrety zákazníkom a záujemcom o vozidlá Mitsubishi na oboch brehoch rieky Dunaj“, dopĺňa Martin Krob.

 

V nadväznosti na rastúci trend v predajoch a v súlade so strategickým plánom rozvoja značky na slovenskom trhu, preto teraz Mitsubishi Motors rozširuje svoju dílerskú sieť na Slovensku hneď o tri nové predajné a servisné zastúpenia značky. Od decembra t.r. sa pre zákazníkov, záujemcov a celú širokú verejnosť otvárajú dvere nových showroomov v Bratislave, v Komárne a v Humennom.

 

Spoločnosť FANCAR posilňuje predajnú a servisnú sieť v hlavnom meste, kde môžu zákazníci okrem dílera Auto Palace Panónska v Petržalke, odteraz navštíviť aj zrekonštruovaný areál spoločnosti Fancar s novým showroomom Mitsubishi na Trnavskej ceste 51 v bratislavskom Ružinove. Spoločnosť FANCAR založená v roku 1995 je dlhoročný a skúsený predajca nových vozidiel, ktorý pôsobí na pozemku s rozlohou 4 000 m2 v širšom centre hlavného mesta. V novom showroome Mitsubishi s predajnou plochou 330 m2 a s kapacitou až 8 vystavených modelov sa môžu zákazníci zoznámiť s komplexnou ponukou modelov Mitsubishi. Autoopravárenská dielňa spoločnosti FANCAR má rozlohu 600 m2, pričom k dispozícii je kompletné vybavenie autorizovaného servisu Mitsubishi Motors vrátane 6 zdvihákov, geometrie, brzdovej stolice, vyrovnávacej stolice s meracím zariadením pre opravu havarovaných vozidiel, plničky klimatizácie, testera a špeciálneho náradia. Zákazníci zvažujúci kúpu nového vozidla zase môžu využiť pre účely testovacích jázd flotilu predvádzacích vozidiel Mitsubishi.

 

img

 

Spoločnosť HOFFER s históriou siahajúcou až do roku 1992 a s aktuálne 60 zamestnancami, poskytuje dlhodobé služby zákazníkom v okrese Komárno a okolie v oblasti predaja a servisu osobných automobilov, predaja a medzinárodnej prepravy pohonných látok ako aj v oblasti gastronómie. V súčasnosti prevádzkuje niekoľko čerpacích staníc vlastnej značky, disponuje vlastnou flotilou 15 cisternových súprav na prepravu pohonných hmôt, vlastní autoumyváreň aj niekoľko reštaurácií. Zákazníci a záujemcovia si môžu vybrať z modelov Mitsubishi v novom zastúpení Mitsubishi Motors v Komárne s predajnou plochou 360 m2 a servisovať svoje vozidlo Mitsubishi v servise s rozlohou 420 m2 umožňujúcom pracovať na 4 vozidlách súčasne.

 

img

 

Spoločnosť AB AUTOSERVIS, ktorá sa zaoberá predajom a servisom vozidiel už od roku 1996, rozširuje zastúpenie značky Mitsubishi na Východe Slovenska. Kvalita poskytovaných služieb je pre AB Autoservis absolútnou prioritou, o čom svedčí dosiahnutie najväčšieho podielu na trhu v regióne Humenné, Snina, Medzilaborce v predaji vozidiel Chevrolet za rok 2013 a umiestnenie hneď za značkami Škoda, Kia a Volkswagen v Humennom za rok 2014. AB Autoservis bude poskytovať prvotriedne služby zákazníkom Mitsubishi v areáli s celkovou rozlohou 3 210 m2, s kapacitou showroomu pre 5 vystavených vozidiel a servisným zázemím s rozlohou 400 m2, ktoré umožňuje vykonávať údržbu na 5 vozidlách súčasne.

 

img

 

„Za uplynulých 10 rokov sa nám podarilo vytvoriť stabilnú dílerskú sieť Mitsubishi s pokrytím takmer celého územia Slovenska. Stále však máme vytipované regióny, na pokrytí ktorých pracujeme a kde sa ešte plánujeme rozrásť ako je napr. Trnava a juh Stredného Slovenska. Tu by sme chceli podstatne zlepšiť služby poskytované našim zákazníkom tak, aby spĺňali štandardy značky Mitsubishi. Všetci traja novo otvorení díleri Mitsubishi posilňujú už existujúcu a rokmi stabilizovanú sieť autorizovaných predajcov a opravcov Mitsubishi na Slovensku. Spoločnosti FANCAR, HOFFER a AB AUTOSERVIS disponujú dlhoročnými skúsenosťami a praxou v oblasti autorizovaného predaja a servisu vozidiel, keď v minulosti zastupovali značku Chevrolet a vo svojom regióne patrili k špičke. Som preto nesmierne rád, že dílerská sieť Mitsubishi sa rozrástla práve o tieto tri novo otvorené zastúpenia v Bratislave, Komárne a Humennom s cca 20 ročnou praxou v danej oblasti.“, uzatvára Martin Krob.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies