Mitsubishi Outlander PHEV sa už druhý rok po sebe zúčastní pretekov Cross Country Rally Asia 2014

NETKY.SK • 7 August 2014, 08:31 • 2 min
Mitsubishi Outlander PHEV sa už druhý rok po sebe zúčastní pretekov Cross Country Rally Asia 2014

BRATISLAVA - Certifikované FIA preteky Asia Cross Country Rally 2014 (AXCR) sa budú konať od 9. do 15.augusta 2014 a povedú z thajského rezortu Pattaya až do hlavného mesta Kambodže Phnom Penh.

slovakia

left justify in out

Vyčerpávajúca Rally preverí vytrvalosť a terénne schopnosti vozidiel na trati dlhej 2 200 km, ktorá je kombináciou ťažkého terénu pohorí, lesov, močiarov a riečnych brodov. 

 

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) vyšle na podujatie Tím inžinierov technickej podpory pre súťažiaci Outlander PHEV štartujúci v triede elektrických vozidiel T1.3 4x4 (Rally Tím Two & Four Motor Sports pod vedením Kenji Ishida). Inžinieri poskytnú počas celých pretekov plnú technickú podporu plug-in hybridnému SUV s pohonom všetkých kolies z dielne troch diamantov, pričom získané údaje ďalej využije Mitsubishi Motors pre budúci vývoj svojich elektrických vozidiel. 

 

Pretekársky Outlander PHEV má špeciálne vyladené a spevnené nápravy tak, aby sa zdvihla jeho svetlá výška a zlepšili terénne schopnosti vozidla na zlom povrchu. Super systém pohonu riadenia pohonu 4x4 známy pod skratkou S-AWC (čiže integrovaný systém  ACD+S-AYC+ASC+S-ABS) bol vylepšený tak, aby poskytoval lepšiu trakciu. Ďalšie úpravy na vozidle zahŕňajú upevnenie priestorového ochranného rámu, spodný ochranný kryt podvozku, odľahčenie kapoty a krytu motora, úpravy časti interiéru, dodatočné tesnenia a šnorchel pre brodenie vo vode.

 

Mitsubishi Outlander PHEV | Preteky ASIA Cross Country Rally 2013




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies