Mitroglu zostáva v Benfice, upísal sa na štyri roky

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 13:05 • 2 min
Mitroglu zostáva v Benfice, upísal sa na štyri roky

LISABON - Grécky futbalový reprezentant Kostas Mitroglu sa po ročnom hosťovaní v Benfice Lisabon stal riadnym hráčom úradujúceho portugalského šampióna.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný útočník podpísal kontrakt na štyri roky, predtým bol hráčom anglického druholigového Fulhamu. Mitroglu v tejto sezóne nastrieľal 20 gólov a pomohol Benfice k zisku tretieho majstrovského titulu po sebe.

"Mám veľkú radosť, toto bolo mojím cieľom. Chcel som sem prísť dokázať, že som schopný pomôcť klubu. Pred príchodom som počul všelijaké veci, ale všetko jasne prekonalo akékoľvek očakávania. V Benfice je všetko úžasné, tím, fanúšikovia," povedal Mitroglu pre Benfica TV.

Rodák z Kavaly strelil jeden z najdôležitejších gólov v sezóne, v marci sa presadil v kľúčovom zápase proti Sportingu Lisabon (1:0) a Benfica sa tak dostala na prvé miesto pred svojho rivala. Vo zvyšných deviatich zápasoch sa tešila z víťazstva a napokon aj titulu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies