Mista má rada tradičné Vianoce s rodinou

NETKY.SK • 24 December 2016, 10:49 • 2 min
Mista má rada tradičné Vianoce s rodinou

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Mista rada trávi Vianoce s rodinou. Ako prezradila 29-ročná interpretka v rozhovore pre agentúru SITA, na štedrovečernom stole sa u nich namiesto ryby podáva rezeň.

slovakia

left justify in out

„K Vianociam mám veľmi pozitívny vzťah. Každý rok ich trávim spolu s manželom a rodičmi. Príde aj môj brat s priateľkou, deti. Naša rodina nemá rada ryby, takže na večeru mávame rezeň a šalát. Ale robíme kapustnicu, a keďže moji rodičia sú z východu, tiež rôzne východniarske pokrmy, ako napríklad bobaľky. Nemôže chýbať ani oblátka s cesnakom a medom. Po večeri si ideme rozbaliť darčeky. Takže mávame pekné, tradičné Vianoce," uviedla.


Počas sviatkov si podľa vlastných slov rada užíva odpočinok. Ako prezradila, voľné chvíle si spríjemňuje aj čítaním. „Na obdobie medzi Vianocami a Silvestrom si vždy plánujem voľno. Som doma, odpočívam, čítam knihy alebo tvorím. Rada čítam knihy týkajúce sa osobnostného rozvoja, mám rada aj ženské romány. Naopak, nemám rada trilery a príbehy, ktoré ma stresujú. Dávam prednosť pekným veciam, ktoré mi dodávajú dobrú náladu," vyjadrila sa speváčka, ktorá plánuje na budúci rok vydať druhý album.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies