Missy Elliott zverejnila skladbu Pep Rally

NETKY.SK • 8 Február 2016, 11:55 • 2 min
Missy Elliott zverejnila skladbu Pep Rally

NEW YORK - Americká rapperka Missy Elliott zverejnila skladbu Pep Rally. Štyridsaťštyriročná interpretka nahrala novinku plnú športových referencií pre reklamu spoločnosti Amazon, ktorú neskôr odvysielali počas tohtoročného Super Bowlu, v nedeľu 7. februára.

slovakia

left justify in out

Hudobníčka, ktorá na tejto športovej udalosti vystúpila minulý rok spolu s Katy Perry, si v spomínanej reklame aj zahrala spolu s bývalým hráčom amerického futbalu Danom Marinom a hercami Alecom Baldwinom a Jasonom Schwartzmanom.


Melissa Arnette "Missy" Elliott sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1991, pričom spočiatku pôsobila v r'n'b skupine Sista, s ktorou uviedla na trh album 4 All The Sistas Around Da World (1994). Následne sa vydala na sólovú dráhu, pričom debutovala štúdiovkou Supa Dupa Fly (1997), po ktorej nasledovali nahrávky Da Real World (1999), Miss E... So Addictive (2001), Under Construction (2002), This Is Not A Test! (2003) a The Cookbook (2005). Na konte má päť cien Grammy či päť MTV Video Music Awards.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona