Misska Kristína Krajčírová ulovila Ivana Kmotríka mladšieho!

NETKY.SK • 5 August 2013, 13:10 • 2 min
Misska Kristína Krajčírová ulovila Ivana Kmotríka mladšieho!

BRATISLAVA – Už nie je slobodná! Najkrajšia Slovenska roku 2012 Kristína Krajčírová si našla priateľa. A nie je to len tak hocikto. Ulovila Ivana Kmotríka mladšieho, syna jedného z najbohatších Slovákov!

slovakia

left justify in out

Modelka a syn milionára spolu tvoria šťastný pár. Svoju spoločnú fotografiu zverejnili aj na sociálnych sieťach. Fotografia je z ich spoločnej dovolenky a mladý pár je na nej veľmi šťastný.  Podľa informácií už spolu tvoria pár dlhšiu dobu.

Ivan Kmotrík mladší (22) je syn slávneho milionára Ivana Kmotríka. Momentálne pôsobí vo vedení futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava.

Dvadsaťjedenročná Kristína Krajčírová sa pýši titulom Miss 2012, ktorý ju posunul aj na súťaž krásy Miss World. Tam sa prebojovala do prvej päťdesiatky najkrajších dievčat. Momentálne pracuje ako modelka.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies