Misska Husárová sa vydala

NETKY.SK • 27 Apríl 2014, 11:52 • 2 min
Misska Husárová sa vydala

BRATISLAVA - Víťazka Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová sa v sobotu vydala za svojho partnera Juraja Vágnera, s ktorým tvorí pár takmer jedenásť rokov.

slovakia

left justify in out

Svadba sa konala v maďarskej dedine Öttevény a zúčastnilo sa na nej približne 50 hostí, ktorí sa po obrade spolu s novomanželmi presunuli do kaštieľa Chateau Földváry.


"Na tento deň som sa naozaj tešila a som nesmierne šťastná, že som sa stala jeho ženou. Je to úžasný pocit," uviedla pre portál Topky.sk 27-ročná Husárová, ktorá si celú svadbu do detailov naplánovala. "Pri jej organizácii sme sa riadili heslom 'Zo všetkého trošku'. Chcela som tam mať aj veci možno nie tradičné, ale tie, čo sa mi páčia. Napríklad vypúšťanie motýľov, lampiónov šťastia, svadobné bublifuky na stoloch či someliéra. Hlavne to bolo o detailoch. Všetko prebiehalo pokojne a s radosťou. Naozaj som si chcela užiť všetko od príprav až po svadbu,“ vysvetlila bývalá misska. Dvojica v najbližších dňoch odcestuje na grécky ostrov Mykonos na svadobnú cestu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies