Mission: Impossible 5 uvedú do kín o niekoľko mesiacov skôr

NETKY.SK • 27 Január 2015, 14:17 • 2 min
Mission: Impossible 5 uvedú do kín o niekoľko mesiacov skôr

LOS ANGELES - Pripravovaný piaty film zo série Mission: Impossible uvedú do amerických kín už 31. júla. Americká distribučná premiéra snímky Mission: Impossible 5 bola pritom pôvodne naplánovaná až na 25. decembra.

slovakia

left justify in out

Tento termín však napokon prenechali animáku Monster Trucks, ktorý chceli verejnosti predstaviť už 29. mája. Spolu s Mission: Impossible sa na plátna dostanú aj dráma Southpaw, akčný film Point Break a sci-fi triler Selfless. V pondelok to oznámili zástupcovia spoločnosti Paramount Pictures.

 

Film Mission: Impossible 5 režíruje Christopher McQuarrie. Diváci a diváčky sa môžu opäť tešiť na Toma Cruisa, ktorý stvárňuje Ethana Hunta, či na Vinga Rhamesa. Päťdesiatpäťročný predstaviteľ Luthera Stickella je okrem Cruisa jediným hercom, ktorý nechýbal ani v jednej časti akčnej série. Vo filme sa ďalej ukážu napríklad Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson či Alec Baldwin. 

 

Ak si radi pozriete dobrý film v televízii, kompletný tv program nájdete TU!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies