Miss Talianska a jej trapas: Vďaka tejto odpovedi sa stala hitom internetu

NETKY.SK • 25 September 2015, 08:24 • 2 min
Miss Talianska a jej trapas: Vďaka tejto odpovedi sa stala hitom internetu

RÍM - V Taliansku si pred pár dňami zvolili kráľovnu krásy. Stala sa ňou Alice Sabatini, ktorá má len osemnásť rokov.

slovakia

left justify in out

Mladá kráska sa odlišovala od svojich súperiek svojimi krátkymi vlasmi. Alice upútala svojou krásou, ale každá miss by mala byť aj chytrá. No v tomto prípade sa to ale povedať nedá. Na otázku porotcov odpovedala dosť prekvapivo, čo spôsobilo poriadny trapas.

 

 

Porota sa opýtala Alici v akom období by chcela žiť. Odpovedala, že v období druhej svetovej vojny. Porota sa jej znovu opýtala, prečo tak váhavo odpovedala. Jej odpoveď znela, že síce vie čo sa odohrávalo v tom období, ale aj tak by to rada zažila. “Ako žena by som nemusela ísť do boja, preto by som bola asi doma v strachu” odpovedala a začala sa smiať.

 

Samozrejme pozornosti neuklanikla ani v zahraničných médiách a na internete sa začali šíriť rôzne koláže Alici, ktorá pôsobí na fotkách z druhej svetovej vojny.

 

Alica si asi poriadne neuvedomila, čo všetko sa dialo počas druhej svetovej vojny a koľko ľudí zomrelo v tomto hroznom období.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona