Miss Slovensko Kristína Krajčírová si prevzala auto i byt

NETKY.SK • 2 Máj 2012, 06:11 • 2 min
Miss Slovensko Kristína Krajčírová si prevzala auto i byt

Miss Slovensko Kristína Krajčírová si prevzala auto i byt - Celebrity Kristína Krajčírová, ktorá sa v piatok stala víťazkou súťaže krásy Miss Slovensko, si už prevzala kľúče od svojho bytu. Kompletne zariadený trojizbový byt na jeden rok v rezidencii Pod

slovakia

left justify in out

img

Kristína Krajčírová, ktorá sa v piatok stala víťazkou súťaže krásy Miss Slovensko, si už prevzala kľúče od svojho bytu. Kompletne zariadený trojizbový byt na jeden rok v rezidencii Pod vŕškami v Záhorskej Bystrici je jednou z cien, ktorú triumfom v súťaži získala. "Okamžite som sa tu cítila veľmi dobre. Najviac ma nadchla spálňa ladená do biela a predzáhradka, ktorá je na relax počas leta ako stvorená,“ povedala Krajčírová, ktorá získala spolu s bytom aj parkovacie miesto v krytej garáži.

Dvadsaťročná kráska totiž dostala aj automobil, ktorý ju čakal rovno pod oknami nového bytu. "Ešte pred kastingami súťaže Miss Slovensko som si ho obzerala na internete a veľmi som po ňom túžila. Nikto si nevie predstaviť, ako sa teda na neho teším,“ uviedla s kľúčmi v ruke. "Myslím, že si pôjdem pozrieť prvé doplnky do bytu a potom povozím kamarátky,“ prezradila o svojich prvých plánoch a kilometroch. Práve Krajčírová vo svojom dotazníku pred súťažou uviedla, že k jej záľubám patrí šoférovanie.

Miss Slovensko dostala okrem bytu a auta aj dovolenku na Kapverdských ostrovoch a bude krajinu reprezentovať na svetovom finále Miss World v Číne. Krajčírová môže ako nová Miss Slovensko rátať aj s honorovanou zmluvou na 32-tisíc eur.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies