Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová sa na Miss World ukáže aj v kroji

NETKY.SK • 10 November 2014, 15:08 • 2 min
Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová sa na Miss World ukáže aj v kroji

BRATISLAVA - Víťazka 19. ročníka súťaže Miss Slovensko Laura Longauerová odlieta vo štvrtok 20. novembra na Miss World do Londýna.

slovakia

left justify in out

„Pripravujem sa tak, že som si zháňala spoločenské šaty na finále a k nim aj nejaké doplnky. Upravila som aj svoj jedálniček a cvičím,“ prezradila pre agentúru SITA počas skúšky šiat rodáčka z Detvy.

 

Ako doplnila riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková, príprava na Miss World je vždy veľmi náročná. „Fitting je vyvrcholenie príprav, kedy je už finalistka podľa mňa pripravená odísť na svetovú súťaž. Laura teraz skúša množstvo šiat, ktoré si berie so sebou, rovnako ako aj šperky. Pokiaľ ide o ostatné veci, je to na nej. Vždy je to individuálne na každej finalistke, ako sa pripraví, lebo každé dievča do toho musí dať aj kúsok seba,“ vyjadrila sa Miss Slovensko 2013. „Šaty nám poskytli Janka Jurčenko, Imperial Design Store či Veronika Lokajíčková. Veľmi veľa ľudí malo záujem o to, aby Laura krásne reprezentovala. Finálny výber šiat je na našom spoločnom uzrozumení. Jasné, že chceme, aby Laura vyzerala čo najkrajšie a aby nás čo najlepšie reprezentovala na svetovom finále, ale je tam aj veľmi veľa čiastkových súťaží, kde musí vyzerať stále veľmi dobre. Šiat je preto treba mať trošku viac. Je tam otvárací ceremoniál, bude charitatívny večierok a, samozrejme, aj samotné finále. O tom, čo pôjde na ktorú príležitosť, už máme nejakú predstavu, ale ešte to doťukneme. Laure ešte ostáva pár dní,“ povedala ďalej Chomisteková. 

 

Do užšieho výberu šiat, ktoré si slovenská reprezentantka oblečie na Miss World, sa dostali napríklad kvetovaná róba z dielne Jany Jurčenko či krátke biele šaty od Veroniky Lokajíčkovej. Longauerová, ktorá dlhé roky pôsobí ako tanečnica folklórneho súboru, sa však na pódiu ukáže aj v tradičnom slovenskom kroji. 

 

„Prajem Laure, aby si užila svetovú súťaž, je to krásna skúsenosť a určite na to bude dlho spomínať,“ zaželala Chomisteková svojej zverenkyni. „Veľmi sa na to celé teším, som zvedavá aké to tam bude, čo ma tam čaká,“ uzavrela Longauerová. Finálový večer súťaže Miss World 2014 sa uskutoční 14. decembra v Londýne. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies