Miss Golden Globe 2015 pozná víťazku, pyšný otecko Jamie Foxx vypustil slzu

NETKY.SK • 18 November 2015, 11:09 • 2 min
Miss Golden Globe 2015 pozná víťazku, pyšný otecko Jamie Foxx vypustil slzu

BRATISLAVA - Miss Golden Globe nadchádzajúceho udeľovania cien Zlatý Glóbus bude americká modelka a herečka Corinne Foxx. Dcéra herca a speváka Jamieho Foxxa sa tak zaradí k deťom Michaela J. Foxa, Andie MacDowell, Bruca Willisa, Kelseyho Grammera a ďalších, ktorým sa dostalo tejto pocty v minulých rokoch.

slovakia

left justify in out

O tom, kto bude Miss alebo Mr. Golden Globe, rozhoduje Hollywoodska asociácia zahraničných novinárov (HFPA). Podľa tradície sa ňou stáva dieťa filmovej hviezdy a jeho úlohou je asistovať počas ceremoniálu Zlatých glóbusov pri udeľovaní cien. Trofeje v 73. ročníku odovzdajú 10. januára.


"Viem to už asi tri týždne alebo mesiac. Keď som sa to dozvedela, tak som od radosti hodinu skákala po dome a zisťovala si na internete informácie o Miss Golden Globe. A môj otec, on je trochu emotívny. Síce to neprizná, ale mal zo mňa takú radosť, až mu vyhŕkli slzy," uviedla Foxx pre magazín People.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona