Miss Golden Globe 2015 bude dcéra Kelseyho Grammera

NETKY.SK • 21 November 2014, 11:14 • 2 min
Miss Golden Globe 2015 bude dcéra Kelseyho Grammera

LOS ANGELES - Miss Golden Globe nadchádzajúceho udeľovania cien Zlatý Glóbus bude americká herečka Greer Grammer. Dvadsaťdvaročná dcéra Kelseyho Grammera, ktorý je známy predovšetkým ako psychológ Frasier Crane zo seriálu Frasier (1993 - 2004), sa tak zaradí k deťom Michaela J. Foxa, Andie MacDowell, Melanie Griffith, Brucea Willisa, Kevina Bacona a ďalších, ktorým sa dostalo tejto pocty v minulých rokoch.

slovakia

left justify in out

"Kričala som a skákala od radosti. Bola som naozaj šťastná, že si Hollywoodska asociácia zahraničných novinárov tento rok vybrala práve mňa. Je to splnený sen," vyjadrila sa rodáčka z Los Angeles pre magazín People.

 

Ako ďalej uviedla, hneď ako sa dozvedela, že bude novou Miss Golden Globe, zavolala matke, vizážistke Barrie Buckner, i otcovi. "Mama sa z toho veľmi tešila, musela som jej preto prízvukovať, aby o tom nikomu nehovorila, pretože viem, že ak by som tak neurobila, obvolala by hneď všetkých známych. To isté platí aj pre otca. Sú veľmi hrdí. Sú nadšení, že ma uvidia na pódiu a ani ja sa už neviem dočkať," dodala absolventka University of Southern California. 

 

O tom, kto bude Miss alebo Mr. Golden Globe, rozhoduje spomínaná Hollywoodska asociácia zahraničných novinárov (HFPA). Podľa tradície sa ňou stáva dieťa filmovej hviezdy a jeho úlohou je asistovať počas ceremoniálu Zlatých glóbusov pri udeľovaní cien. Trofeje v 72. ročníku odovzdajú 11. januára 2015. 

 

Kandace Greer Grammer môžu diváci a diváčky poznať predovšetkým ako Lissu zo seriálu Awkward. (2011). Objavila sa aj v dráme Almost Kings (2010), hororovej komédii Chastity Bites (2013) či komédii Life Partners a rodinnom hudobnom filme An Evergreen Christmas (2014), ktorý mal americkú premiéru začiatkom tohto mesiaca. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies