Miškov: Slovensko zvládne prijať niekoľko tisíc utečencov

NETKY.SK • 13 September 2015, 11:48 • 2 min
Miškov: Slovensko zvládne prijať niekoľko tisíc utečencov

BRATISLAVA - Slovensko zvládne prijať niekoľko tisíc žiadateľov o azyl, tak ako to zvládlo už v nedávnej minulosti, myslí si to predseda mimoparlamentnej strany SKOK Juraj Miškov.

slovakia

left justify in out

"Som presvedčený, že sa o niekoľko tisíc žiadateľov o azyl dokážeme postarať. Slováci v minulosti zvládli oveľa väčšie výzvy, než je 2000 vojnou, tábormi a nebezpečnou cestou skúšaných ľudí. A je mi ľúto, že väčšina politikov na Slovensku sa to bojí povedať nahlas," zdôraznil Miškov.

 

Všetci politici, ktorí dnes ešte stále debatujú, či utečencom pomôcť, alebo nie, sú podľa Miškova nielen mimo, ale aj poškodzujú Slovensko. "Dnes sa treba rozprávať len o dvoch veciach: po prvé, ako krízu riešiť, aby sa neopakovala a aby sa prílev utečencov zastavil. A po druhé, ako tým, ktorí tu už sú, pomôcť," dodal predseda strany SKOK.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies