Mischu Barton prepustili z nemocnice v Los Angeles, kde ju vo štvrtok hospitalizovali

NETKY.SK • 28 Január 2017, 14:20 • 2 min
Mischu Barton prepustili z nemocnice v Los Angeles, kde ju vo štvrtok hospitalizovali

BRATISLAVA - Britsko-americkú herečku Mischu Barton prepustili z nemocnice v Los Angeles, kde ju vo štvrtok hospitalizovali. Tridsaťjedenročnú rodáčku z Londýna prijali do Cedars-Sinai Medical Center po tom, ako sa zvláštne správala a susedia privolali políciu.

slovakia

left justify in out

Polícia a hasiči prišli do herečkinho domu vo štvrtok ráno. Nemenované zdroje z jej okolia pre portál TMZ prezradili, že Barton, ktorá deň predtým oslavovala svoje narodeniny, bola prevesená cez plot za domom a rozprávala o svojej matke ako o čarodejnici, taktiež hovorila o zániku sveta a o Ziggym Stardustovi, čo bol pseudonym zosnulého hudobníka a speváka Davida Bowieho. Podľa polície Barton po ich príchode rozprávala súvisle a do nemocnice išla dobrovoľne.


Herečka sa po prepustení pre magazín People vyjadrila, že jej správanie spôsobili drogy, ktoré jej niekto dal do pitia. „Vyšla som si von so skupinkou priateľov, aby sme oslávili moje narodeniny. Keď sme popíjali, zistila som, že niečo nie je v poriadku. Začala som sa správať nevypočítateľne, čo sa v priebehu niekoľkých hodín zosilňovalo. Dobrovoľne som nechala odborníkov, aby mi pomohli. Informovali ma, že mi niekto dal GHB (sedatívum, pozn. red.).“ uviedla a povedala, že je doma a v poriadku. „Toto je lekcia pre všetky mladé ženy, sledujte si, čo sa deje vo vašom okolí,“ dodala.


Mischa Barton sa preslávila v seriáli O.C. California (2003 - 2007), kde hrala v rokoch 2003 až 2006. Po tom, ako prestala účinkovať v úspešnom projekte, sa jej meno začalo spájať s alkoholom a drogami. Objavila sa aj vo filmoch Lawn Dogs (1997), Šiesty zmysel (1999), Notting Hill (1999), Mrazivá posadnutosť (2009), Dom hrôzy (2009), Don't Fade Away (2010) či Hope Lost (2015).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona